Wagreeki kujeni here..

Stolen from my inbosk…

Thinii wa Ibuku itheru,thico ni ikoraguo ikiriiruo muuno…Twanjie na Abraham,…ta imagine uria akunjaga Sarah magietha mwana,na umenye mena makiria ma miaka igana…Sarah nake hindi iria onire gathee nigekumuraga na thico tuu,akira Abraham athice Hagai,muiritu wa wiira wakoraguo na mukio ta silly…hau niho Ismael onekeire…Ngai agiuka akira Abraham atige waana athice Sarah fiu…riu kirore thico iyo,…halafu pap,Isaac agiciaruo,nahau niho nguiciria Ngai erire Abraham arue…Rora Sodom na Gomorrah,kuu nakuo thico yakoraguo ii tuu,nginya guthicana matina…Jehovah atuma araika kwa Lot,arume magurukagira hau murangoini wa gwake makiugaga manengeruo arume acio ageni mamagwate,Lot nake amerage amane airitu ake makamathice,makoiga aca…Riria Jehovah erire Lot oime kuu na family yake na matikanehugure nigetha anine matuura macio,mutumia wa Lot niehugurire aririkana thico iria atiga na thutha…Lot nake kuria athiire na airitu ake,airitu acio nao mamuheyaga njohi utuku mugima no thico tuu nginya magiciara…Daudi nake ndendaga kuona atumia ene ni kumathica nginya tuiritu tunini tuvajo…Muriu wa Daudi, Solomon nake njiguaga ariaga kiino akiugaga mbu akiriraga ni murio…Atumia aa mburi magana matatu na magana mugwanja aa thiiya ti muthako na njiraguo amathicaga makoora matari thirari…Thico ni nyingi muno Ibukuini reke tukinyie hau umuthi…

Jehovah Wee Niwe Wombire Thico,…Baba Gutiri Kindu Kingi Kiega Watuheire Gukira Thico Tondu Ona Niho Muoyo Wonekagira…Mirimu Ino Yokire Guthukia Thico,Baba Nitwamikumithia…
Ngai Muigwa Tha, Nitwakuhoya Urehe Kihonia Naihenya…

Wale wa hii tuliona fungeni macho mulale priss

I didn’t get a word of your post but I stand firm in my admiration for the Greeks as a civilisation. I’ll forever appreciate their immense contribution to contemporary culture, arts, mathematics, democracy (politics) and architecture. That’s almost everything about life as we know it excluding homosexuality which they also invented but which I still can’t understand.

ona josephu nuwedagwa ni mutumia wa sonko yake

Translated:

It’s the night of the night, the thief is the crown of this song … What about Abraham, … Imagine you’re doing Sarah’s magic baby, and you know how many years old she is … Sarah is the only one I have ever seen in my life, Abraham said Haggai, you are a proud man and a silly guy … not Ismael akeireire … He ran away from Abraham and said that Sarah would not let her go … and then, pap, Isaac’s story, and the story It is a mysterious way for Abraham to truly … To Sodom and Gomorrah, to the great and toothsayers, to fear the breaking of … Jehovah sends Lot, and he is in the midst of the earth, and Lot is four miles let’s take care of her, coach aca…Read Jehovah erire Lot’s main favorite with her family and her friends and I’m playing a lot of macio, Lot’s wife to train her for a little girlfriend and her mother … Lot is a good friend and a friend. stop with thico I was afraid to see the women who were shocking at our dinner … David’s family, Solomon, was walking around the beach with a little overnight … The three hundred and forty-three thousand U.S. You’re a couple of tons … Tricycles are many in the rectangular reke we do not have a drug …

Jehovah Wee You Wiger Thico, … You Do not Know What You Want To Do … This Is The Real Life … The Real Life The Thiefs, The Fathers I Love You …
Ngai Muhanda Tha, We Will Love You Kihonia Naihenya …

Those of this we saw in the eyes closed the eyes

Umekunywa dose ya Leo?

That’s a whacky translation. But I’ve got to give you 9/10 for effort. o_O

Lifted.

thirari ?

:eek::eek::eek::D:D:D:D:D:D
Wt fuckery in translations is this… Your translations is so fucked up that if there was a nobel price for fucked ul translation yours would be Nelson Mandela

0/10 is more appropriate :D:D:D:D:D:D:D

Honestly, are you for real…

Thuruari kana mwina… :smiley:

Thai thathayia gai thai… "muti uyu mukuona wahadirwo ni awa na tutiamenyaga ate ure mureo ta uke wa juki

Hizi clouds zinaamsha mademons vibaya sana. Watu wakunye dawa!!

conoka mûnû

He got lost and got it literally :D:D:D:D

:D:D:D:D WTF?

Haiiiiiyaa!!! ati ki wa maitu? :D:D:D:D:D

Ati muuuka wa Lotiii ehuguriire aririkanaa kii.That guy did enough research