I am karl marx…guitu ni haha muranga although politically i never support Kikuyus. Njitagio macharia nokoruo hari mundu urienda mai angore town, hoyai purr namba yakwa
Tuti tutu
Riu funda ino yaroka guturumira ki?
Na mukamenya ndi mai…ninyuite KC gima iri muiri na kihii kiu kirauga ti ngathimu tondu nindamite kurira SJ muire nonake agathimwo
Purr niuwatwikwire mteja…thengio
Mwanake tondu uriaga haaro iigana atia…keino
.matako yenu…ongeeni kiswahili ama kiingereza
this isnt the original karl.
he always claimed not to be meno brown and shiny eye.
#transformationhappens
Think that was Omosh 1.
One of his women is writing this…
Kawambui orathondeka…njui kenya gugukira …Ok riria urakoragwo laikipia niko itoi kuu although miaka ya before nindarutaga wira handu hetaguo njikaze …i once was a teacher ngibutwo nindarugira kairtu ka eight over 25 years ago.
Tûtirenda mai ithwê. Kõõrõ nîî maî nôô tûnyue.
Mai îtîra kanjo
First no woman can be in my house, preparing breakfast i go to the pub. …basically nice life. In fact before i shower, i just have to wank properly.
I go to church then pub.
Purr still wewe mteja
There’s something wrong in this village.
Nothing wrong…only those who lost the concept of justice. Karl marx will remain just although i have to sack two ladies wacha ifike tuesday not because they have done anything wrong but simply because i can. yes i can
I agree
i wont repeat it again…unless you are talking about this jirani kihiii muulize tulitoana wapi. Mashada you were not born by then
Jesû mûriûku ndakûhoya ûke gîchagi gîkî na onatondû wîragwo ndûcheragîrwo na ndûhiûhaga gûkû twakûria ûke mburugoto (teketeke) nitondû ndiramenya nî roho ûrîkû ûingîrîte ciana ici ciaku.
Ůka ûmahutie othe fafa wambîtie na Karlo marxie ndagachoke kûingîra nyûmba yaku emûrîu
One icii nicio njitaga ngoma cia aka.
Admin needs to offer a sacrifice to the village gods. When Karl Marx becomes Carol Maxine, something is definitely wrong. And very wrong.
do watch thread
Meria mata. mbere ndugakuane ta ti ngikihii no ndugekira mbica cia family ya Kenyatta nio mariikie kimathin my mother aaumite ihuururu okorwo waanigwa…ndarri mwariliumu maathari kundu andu meekaga nursring